onsdag 28 september 2011

Presentation

Så...då var vi igång. Denna sida är främst avsedd för dem som är intresserade av att plugga på heltid, men inom kort kommer även ni som studerar på annat sätt, exempelvis enstaka kurser att hitta matnyttig information om hur man får tag på billig/gratis kurslitteratur, klarar av proven och kanske inspiration till vidare studier.


Kommer efter hand även att lägga upp delar av olika studier här som visar på vad det är som gör att människor väljer att plugga vidare eller inte med mera intressant.


Till menyn i höger finns det länkar till bra sidor som har med utbildning att göra. Dels hittar ni länkar till olika skolsamordnare, så som Komvux, Folkhögskolor och Högskolor. Under "Nytto-länkar" är det information som är mer bra att ha. Exempelvis sidor som är intressanta rent allmänt eller bra att ha sidor så som exempelvis där man kan översätta synonymer, lexikon med mera.


Jag som står bakom detta projekt är själv en student som har provat på de flesta eftergymnasiala skolformer och som fortfarande befinner mig i studievärlden på universitetsnivå. Detta är mitt lilla sidoprojekt bland alla tentor och kurslitteratur och jag kommer uppdatera sidan med jämna mellanrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar